Meseszép mesék

A legjobb ajándék az egyedileg készített ajándék, ám az ajándék készítés nagy kézügyességet és jó ötletet kíván.

 

Ötletek:
Fényképes ajándék készítés.
Ha valaki rendelkezik az otthonában az ehhez megfelelő technikai eszközökkel, akkor egy fényképes ajándék készítés nem okozhat különösebb nehézséget. Egy megfelelő fénykép kinyomtatásával és egy ötletes keretbe helyezésével nagy örömet lehet szerezni.
Ám fényképet nem csak keretbe lehet helyezni. Az otthoni fényképeink közül bármelyik rákerülhet egy bögrére, egy pólóra, egérpadra, kötényre, párnára. Az ilyen fényképes ajándék készítés szakembert kíván, de szerencsére egyre több üzletben megtalálható már az ilyen típusú ajándék készítés, mint lehetőség.

Ajándék készítés virágokból.
A virág remek ajándék. Ha magunk próbálunk csokrot készíteni, még jobbá tehető. Természetesen az ajándék készítés ez esetben is speciális anyagokat, eszközöket igényel, melyek beszerezhetőek akár egy virág üzletben is.

Gyöngyös ajándék készítés.
Apró gyöngyökből számtalan ajándék készíthető. Az ajándék készítés ez esetben időt vesz igénybe, mert gyöngyöt fűzni időigényes és aprólékos munka.
Gyöngyből nem csupán ékszereket, kiegészítőket lehet készíteni. Jó ajándék lehet egy ruhadarabra gyöngyöket felvarrni.

Kötött, horgolt ajándék készítés.
Manapság nagy divatja van a kötött és horgolt dolgoknak. Nem csak pulóver lehet kötött, vagy horgolt anyagból. Jó ötlet táskát készíteni fonalból, ám az ilyen ajándék készítés megköveteli azt, hogy a készítő jól bánjon a tűvel, legyen az horgoló, vagy éppen kötőtű.
Ki gondolná, hogy fonalból ékszer is készíthető. Ez esetben az ajándék készítés menete az, hogy a fagolyókat körbehorgoljuk, és az így kapott nyaklánc nagyon divatos és egyedi.

Ajándék készítés gyerekeknek.
Gyermekeinknek jó ajándék lehet egy házilag elkészített társasjáték. A saját magunk készített figurák nagy örömet okozhatnak. Készülhetnek papírból a társasjátékhoz szükséges bábuk, de még ötletesebb az, ha különböző termésekből készítjük el azokat.
Gyermekek egymásnak is ajándékozhatnak saját kezűleg készített ajándékot. Egy rajzot, vagy fotót ragasszanak kemény papírra, majd száradás után vágják szét úgy, mint az eredeti puzzle játékot. Az ilyen ajándék készítés szórakoztató és az ügyességet is fejleszti - készítőjének és az ajándékot kapó gyermeknek egyaránt.

 

TOVÁBBI ÖTLETEK >>>

vissza a címoldalra

 
 
E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 


meseszep.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!